keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

KyJy-suunnitelmia

Hiphei, nyt oon saanu puikoille jo KyJyn nro 6! Ei puuttuiskaan enää kun se 18 kpl niitä neuleita...helppo homma, NOT! No arvelin tässä vähän helpottaa itteäni ja miettiä vähän jo etukäteen, että mitä aion tehdä. Tässä vähäsen listaa:

- Kauluri itselle
- Myssy itselle (jos tulee kiva, niin teen toisenkin)
- Ailin lapaset (ainakin yhdet)
- Myssy Katariinalle
- Säärystimet Päiville
- Villasukat Elinalle
- Pipo äitille
- Parit perus villasukat 100-vuotiaille
- Villasukkia
- Revontuli tai joku muu kiva huivi
- Pääkallo lapaset ja pipo
- Vauvanpeitto Danielille

Nämä jos saisin kaikki alotettua nyt kahdessa viikossa, niin sit mulla olis koossa jo joku 20 työtä :D huhuhh! Nyt kyllä alkaa näyttää vähä siltä, että oisin tarvinnu pikkusen enemmän aikaa näiden aloittamiseen.

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Ahdistusta ja panikointia

Nyt en kyllä oo ihan varma siitä, että iskeeköhän mulle vielä paniikki tän KyJyilyn kanssa. Oon saanu alotettua vasta viis työtä, joten tässä muutaman viikon sisään pitäis saaha puikoille vielä 19 uutta työtä! Ei hertsileijjaa sanon minä :D miun suurin ongelma on se, että mulla ei oo tapana tehdä montaa työtä samaan aikaan, joten nytkin minuu on vaivannu se, että oon ihan vaan jo tottumuksesta yrittäny tehä yhden työn kerrallaan loppuun. Nyt taitaa olla semmonen tilanne, että mulla taitaa olla ensimmäistä kertaa ikinä tekeillä samaan aikaan neljä eri työtä! Eli kyseessä siis työt nro. 2, 3, 4 ja 5.
 
 

Heti vauvanpeiton jälkeen aloin tekemään noita ihania Totoro-lapasia, jotka on muuten valmiit, mutta niistä puuttuu vielä peukalot. Seuraavaks vuorossa oli palmikkoiset kämmekkäät TicoTico -langasta (toinen oikealta). Kämmekkäistä innostuneena päätin myös virkata sellaiset Isoveli -langasta. Uusimpana työnä on nuo vihreät sukat, jotka aloitin eilen illalla. Kunhan nämä valmistuu, niin pitää tehdä näistä vielä vähän tarkemmat esittelyt ja analyysit :) Kovasti oon muuten jo koittanu miettiä seuraavaa työtäni ja luulenpa, että pukoille pääsee jotkut ihan perussukat...tai palmikkoiset...tai pitsiset ;) Ainiiin! Pari työkaveria teki mulle neuletilauksen. Toinen halus mustat säärystimet ja toinen pinkit villasukat, joten todennäköisesti tulee nekin sit alotettua vielä tässä ennen 10.8.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Lankoja ja rokkia

Ajattelin tulla päivittämään tämän hetken KyJyily -tilannetta. Eli puikoilla on tällä hetkellä KyJy nro 2 ja 3, molemmat kyllä vielä hieman vaiheessa :D Kovasti oon myös koittanu ettiä mm. Raverlystä uusia kivoja ohjeita, joita vois ottaa puikoilla mahdollisimman pian. Pari ihan kivan näköstä mallia onkin löytynyt, pitäis vaan saada aikaseks tulostettua ohjeet ja otettua lanka & puikot kauniiseen käteen. Joudun myös ilokseni / kauhukseni toteamaan, että tulipahan taas hieman haalittua lankaa alennusmyynnistä :D Tällä kertaa tuli vaan ostettua ihan muutamia satunnaisia keriä, mutta luulenpa, että tämä hamstraus ei taaskaan jääny tähän. Kauppoihin on nimittäin tulossa uudet Novitan langat ja vanhat värit saa poistua tieltä..alennuskorin kautta.

Harmittaa kyllä vähäsen, kun nyt on nämä neulomiset jääny jostain syystä vähemmälle. Olevinaan kauheesti muuta tekemistä koko ajan :( nyt viikonloppuna täällä Joensuussa järjestetään Ilosaarirock ja lupauduinkin mukaan talkoolaisena. Oon perjantaina 9 tuntia ja lauantaina 3 tuntia niittyleirinnässä leirioppaana - jännittävää! Joten tästä syystä jää nyt kyllä viikonloppunakin nuo neulomiset pois :D