maanantai 27. toukokuuta 2013

Valmistautumista kesäkuun KYH:iin

Voi hitsin pimpulat kun tekis mieli jo alotella kaikkia uusia ihania käsitöitä, mutta päätin, jotta uusia en alota ennen kesäkuuta! Eli ajatuksena olis nyt sitten vaan saattaa vanhoja keskeneräsiä töitä loppuunsa...tosin voipihan siinä käydä niinkin, että ei ne mikskään valmistu :D

Oon selaillu muiden blogeja ja erilaisia ohjesivustoja ja mietiskelly, että mitähän kaikkee mukavaa sitä tässä KYH:n aikana oikein tekis. Villasukkia aion tehdä ainakin useammat ja ehkä muutamat lapasetkin tai pipot vois tehdä. Lisäks suunnitelmissa olis virkata kuteesta koreja (nää on nopeita) tai jopa matto. Niin ja ehkä parit vauvanpeitot ja -sukat vois tehdä lähiaikoina syntyville vauvoille :)

...kovat on suunnitelmat, mutta katotaan nyt mitä sitä saapi aikaan :D

maanantai 20. toukokuuta 2013

KYH 2013

Voi hyvät hyssykät. Menin justiinsa osallistumaan Kesäyön Hullutus -tempaukseen, jossa on tarkoituksena alottaa 1.6. alkaen uusi neule-/virkkaustyö joka päivä..aina juhannuspäivään saakka. Eli yhteensä 22 uutta työtä! Ja jos siinä ei vielä ollu tarpeeks haastetta, niin näiden töiden pitäis olla valmiina heinäkuun loppuun mennessä :D voi tsiisus, sanon minä! Joskus pari vuotta sitten osallistuin johonkin samanmoiseen, mutta enhän minä saanu ku muutaman työn aluille. Vaikka tässä on nyt aika paljon haastetta, niin arvelin nyt kuitenkin osallistua ja ottaa ihan rennosti tämän suhteen. Eli ei paineita! Pääasia, että saan edes jotain aikaseks :)

...tässä kesäkuun alkua odotellessa vois vaikka hoidella valmiiks parit tällä hetkellä keskeneräisenä olevat työt ;)