sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Miro Oskarin villapuku


Minun serkku sain kesällä toisen pienen pojan ja minähän sitten taas innostuin, että teenpäs tuosta kuule taas tuommosen pienen villapuvun sankarille. No tekemisessähän kesti taas jonniin aikaa, mutta valmista tuli. Harmi vaan, että housut oli aika pienet :D esim. henkselit ei oikein yltäny olkien yli :D Kirsi laittokin mulle pojastaan valokuvan, jossa housut törötti jalassa ja pojalla oli ihan järkyttyny ilme! Lol, naurattaa vieläkin ku mietin sitä :D
 Malli: Novitan lapsi -lehti
Koko: 68 cm
Lanka: Novita Nalle
Puikot: nro 2,5


Lisäksi tuli tuossa kesällä tehtyä välityönä tämmöset pienet vauvan sukat ja lapaset, jotka jätin kuitenkin itelleni jemmaan, koska noi on tooosi pienelle ihmiselle ja ne olis ollut Mirollekin jo liian pienet. Minusta noi on jotenkin tosi suloset ja sit kun noihin resorikohtiin laitetaan vielä värikkäät nauhat ja tupsut, niin ai että! Tulee kyllä hienot :)!

Sukkia tarjolla

Huhuhh, tulipahan taas kertaalleen huomattua, että oon kyllä kerrassaan melkosen laiska päivittämään tätä blogia :D onhan tää toki aika raskasta kaikinpuolin. Pitää kuitenkin ottaa kuvat tuotoksista, siirtää ne koneelle (niin ja siinä välissä pitäis vielä jaksaa käynnistää kone!) ja sit vielä valkata hyvät kuvat sieltä välistä jne :D mutta joo, tässä taas tämmönen pikapäivitys uusimmista tuotoksista.


 Malli: Kerrosrivinousu-sukat
Koko: Naisten ja miesten
Lanka: Seitsemän Veljestä
Puikot: Ruusupuu nro 3

Ohjeen näihin kerrosrivinousu sukkiin sain jälleen kerran Facebookin Voihan villasukka! -ryhmästä. Siellä on kyllä ihan huippuja ohjeita aina tarjolla ja nämäkin sukat tehtyäni totesin, että vitsit miten helppo ohje, mutta silti niin näyttävät sukat :)


Malli: Piirakkasukat
Koko: naisten
Lanka: Seitsemän veljestä
Puikot: Ruusupuu nro 3 Malli: Pitsisukat Novitan sivuilta
Koko: naisten
Lanka: Seitsemän veljestä
Puikot: Ruusupuu nro 3


Malli: Olga-sukat
Koko: naisten
Lanka: Nalle
Puikot: Knit Pro nro 2,5

Olen nyt tosiaan kovaan tahtiin yrittäny neuloa villasukkia joulua varten ja osa näistäkin (tai ehkäpä kaikki) on menossa pukinkonttiin tänä vuonna. Tälläkin hetkellä mulla on tuolla muutamat sukat puikoilla ja yhdet tilaussukat ja -lapasetkin olis vielä tehtävänä. Huhh, toivottavasti ei tule vielä kiire!