tiistai 20. lokakuuta 2009

Mindin villapaita

Oon jo pitemmän aikaa haaveillu, että haluaisin tehä villapaidan veljen Bichon Frise -rotuiselle Mindi-koiralle. Koska tämä armas koiruli oli viikon verran hoidossa tuossa naapurissa äitin ja iskan luona, arvelin, että nyt olis hyvä tilaisuus käydä aina tekemässä pieniä välisovituksia, jotta näkis tuon paidan istuvuuden ja sopivuuden. Paidan ohjeen otin täältä ja apuna käytin myös Satumaisia tarinoita-blogia.



Aluks kun ruettiin pukemaan paitaa Mindille, tais tyttö olla vähän hämillään ja kauhuissaan, mutta anto sit kuitenki kiltisti pistää paidan päälle. Tuntuuhan se paita varmasti vähän oudolta päällä, kun on kuitenkin aina tottunu olemaan ilman, mutta on se varmasti kivempi, ku kahiseva kurapaku, jota Mindi taitaa aikalailla inhota :D

Iska oli käyttäny Mindiä lenkillä tää uus hieno paita päällänsä, eikä se ollu ollu siitä moksiskaan. Mennä viilettäny ihan entiseen malliinsa. Sillon oli kuulemma ollu sateinen keli, joten paita oli suojannu ainaki selkää ja mahaa jossain määrin, joten kaitpa se sitten ajaa virkaansa :)



Tässä Mindi poseeraa niin hienosti, mutta...



...jo hetken perästä paita taitaa vaan nolottaa sitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti