lauantai 10. huhtikuuta 2010

Tuulikaapin uusi ilme

Muutettiin tuohon meijän rivitalo-osakkeeseen viime vuoden helmikuussa, jolloin siihen tehtiin remonttia olkkariin, keittiöön ja makkariin. Tuolloin jäin haaveilemaan vielä remontista eteiseen ja tuulikaappiin. Nyt vuorossa oli vihdoinkin tuo jälkimmäinen. Eli tämmöseltä tuulikaappi näytti aiemmin:

Alkuunsa tuo keltainen seinä oli ihan jännittävä, mutta nyt kun sitä on katellu vuoden ajan, alko se jotenkin tympiä. Samalla tuli myös huomattua, että nuo edellisen asukkaan jättämät hattuhyllyt oli todella hankalat. Niihin kun ei oikeestaan sopinu mitään. Myös katto oli tarkoitus maalata. No niinpä sitä sitten marssittiin isukin kanssa maalikauppaan ja ostaa päräytettiin tarvikkeet. Enää tarvihti iskan pistää suti viuhumaan ja tässäpä lopputulosta:Eli naulakkoseinä sai uuden kauniin värin, josta muuten tykkään ihan hirmuisesti :) samalla seinälle pääty porukoitten vanha naulakko, joka maalattiin kenkätelineiden ohella mustaks. Kaikki muut seinät, sekä katto maalattiin valkoiseks.

Minä oon kyllä oikein tyytyväinen! Mitäpäs mieltä työ ootte, tuliko muutos parempaan?

4 kommenttia:

 1. Aivan loistava! Tykkään ihan mielettömästi! Onko tuo väri luonnossakin noin vahvan pinkki vai vääristääkö tää näyttö?

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllä se on tuommonen vahva ja semmonen mattanen tuo väri. Siun pitää joku kerta tulla kattomaan ihan livenä :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän upea eteinen! :) Jotenkin niin siu värinenkin! Taino, tuskin se muuten tommonebn oiskaan :D Ne sämpylät oli kyllä hyviä, kannattaa kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Cebic, joo! Meikäläinen tykkää kyllä kans ja seinän värikshän tosiaan tuli yks miun lemppareista :) Sitten ku minä teen niitä sämpylöitä, ni pistän kyllä niistä maininnan tänne ja mainostan siuta :D

  VastaaPoista