sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Taikabolero x 2

Tuossa viime talven aikaan minut valtas jälleen kerran semmonen kauhia lankojen_hamstraus_kuume, jonka aikana tuli hankittua varmaan reilut 20 kerää eri värisiä Novitan Rose Mohair -lankoja. Ja siis minullahan ei ollu sillon vielä minkäänmoista ajatustakaan siitä, että mitä ihmettä minä niistä langoista tekisin. Koskaan aikasemmin en ollu siis etes koskenu moiseen lankaan..eiku hetkinen..kerran taisin tehdä siitä huivin. No mutta, kokemusta oli joka tapauksessa hyvin vähän. No loppujen lopuks löysin sitte sopivan mallin ja päätin rueta neulomaan. Lopputuloksena syntyi nämä:



Kyseessä on siis Taikabolero ja lankana molemmissa Novitan Rose Mohair. Musta bolero on kokoa L ja turkoosi kokoa M. Eilen kun saatiin tuo musta bolero viimein ommeltua ja pääteltyä, niin oli aika hämmentävää kokeilla noita ja todeta, että ne tuntuu ihan saman kokosilta tuon turkoosin kanssa...noh, liekkö käsiala sitten tiukentunu vai mistä lie ollu kyse :D Mutta kaikkinensa noista tuli kyllä oikein hyvät. 




Ens viikonloppuna on tiedossa veljeni häät ja tässä vähän mietiskelen, että laittaisinko tuon mustan päälleni sinne..jaa'a, saas nähä miten käy :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis bolero, tuollaisen tahtoisin itsellenikin!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ihmeessä tehdä, on nimittäin niin helppo ja nopea tehdä :)

    VastaaPoista