sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Syksy on saapunut!

Syksy on toden totta saapunu ja miula on neulomuksia syntyny aika harvakseltaan. Alotin tuossa KyJyilyn yhteydessä pari tuubi-huivia, jotka on ollu valmiina jo jonkin aikaa, mutta vasta äsken sain ne pääteltyä ja kuvattua. Mulla tuli tuossa neulomuksiin semmonen kuukauden mittanen tauko, koska menin ottamaan rakennekynnet ja sitten ikäväkseni huomasin, että neulominen ei onnistu niillä :( tai kyllä minä paksuilla puikoilla pystyin noita huiveja neulomaan, mutta esim. sukkien teko ei onnistunu sit yhtään :( sen myötä viivästy hieman tämä minun Sukkasadon alotuskin.


 Noi kynnet oli oikein ihanat, mutta ehkä vähän liian prameat miun makuun. Jos joskus vielä otan noi rakennekynnet, niin otan kyllä semmoset ranskalaiset ja hieman lyhkäsempänä versiona.

No mutta sitpä voiskii esitellä valmiita neulomuksia! Ensimmäisenä palmikkopipo, jonka valmistin työkaverille synttärilahjaks.


On muute tosi hankalaa ottaa kuva itestään pipo päässä, mutta kaitpa tästä nyt saa käsityksen hatun mallista :) Oon tehny samanlaisen pipon jo aiemmin ja nyt päätin tehdä saman Novitan Puro -langasta. Tästä tuli aika hieno, vaikka itse sanonkin :)!

Sit tosiaan sain nyt viimein pääteltyä nämä kaks tekeillä ollutta tuubi-huivia. Vasemman puoleinen huivi on tehty Novitan Rustika -langasta ja oikean puoleinen Novitan uudesta Silmu -langasta. Tykkään kyllä molemmasta huivista ihan hirmuisesti ja innolla odatan, että pääsen käyttämään näitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti