keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tilkkupeitto hääparille

Taisin tuossa yhdessä postauksessa esitellä lankakeriä ja mainita, että niistä on tulossa mulle projekti. No joo, melkoinen projektihan niistä totta tosiaan tuli! Niin ja eihän nuo kuvan langat riittäny mihinkään, vaan kävin hakemassa vielä kolme kerää noita Regia Hand Dye Effectejä lisää, sekä viis kerää ruskeeta Regiaa. Niin, projektinahan mulla oli tosiaan samanlainen virkattu peitto, jonka jo kerran aikoinaan tein itselleni. Tällä kertaa peitto oli menossa häälahjaksi Hannalle ja Tonille. Ostin langat kesän alussa ja mietin siinä, että "no hyvinhän mulla on tässä aikaa saaha tämä valmiiks tuonne heinäkuun loppuun mennessä!". No peittohan valmistu, mutta ei hetkeäkään liian aikasin! Tein nimittäin viimeiset lankojen päättelyt ja höyrytyksen hääamuna :D huhhhh! No mutta pääasia, että sain sen valmiiks ennen juhlia ;)Oli ihana tehdä tätä ja heti häitten jälkeen tulikin ihan outo fiilis, kun ei enää tarvinnukkaan virkkailla noita lappusia :D niin, tuli tähän tosiaan vajaan kahden kuukauden aikana melkeinpä kaikki illat käytettyä..tai tietty nyt tein muutakin iltasin, mutta aina muutama tunti koukku kädessä telkkarin katselun ohessa :)

3 kommenttia:

 1. Ihana! Mulla on sama peitto ollut nyt jonkun aikaa kesken. Palaset on tehty, mutta yhdistämisessä jokin tökkii ja se on ollut vähän tauolla... Täytyy kyllä vielä näiden kuvien innoittamana kaivella työ esille!

  VastaaPoista
 2. Joo, minustakin tämä peitto on jotenkin ihan hirmu nätti ja nuo värit sopii hyvin yhteen :) Tuo yhdistämisvaihe oli tosiaan aika kenkku ja itsekin piti vähän säätää ennen ku sain sen onnistumaan. Tsemppiä peiton valmistumiseen :)!

  VastaaPoista
 3. Rakas ja arvokas häälahja tästä tuli meille, kiitos tuhannesti Riitta! Sitä säilytetään ja pidetään kunniapaikalla. Olen ylpeä voidasseni kertoa että tämä on meidän häälahja ja minun serkkuni tekemä!
  t. Hanna

  VastaaPoista