sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Hurahtanut aika

Voee mahotonta! Viime kirjotuskerrasta on jo ihan luvattoman pitkä aika! En kyllä ees ihan täysin ymmärrä, että mitenkä oonki onnistunu olemaan päivittämättämä tätä blogia reiluun pariin kuukauteen? Paljon uusia juttuja ja kuvia olis kyllä ollu laitettavana, mutta jotenki en vaan oo saanu aikaseks. Osasyynä tähän on varmaan se, että tässä miun miekkosen koneella ei oo olleenkaan minkäänmoista kuvankäsittelyohjelmaa, ni oon käytännössä joutunu kierrättämään kaikki kuvat tuolta miun oman läppärin kautta, joka on ihan tuhottoman hidas. Asia olis varmaankin ihan helposti korjattavissa, mutta en vielä jaksanu panostaa niin paljoa :D

Hmm, mistähän mie nyt taas näin pitkän ajan jälkeen jälkeen alottaisin kirjottamaan. Kertosinko vaikka joulusta ja sen odotuksesta? Noniin, elikkä tilasin tuossa jo joskus viime syksyn puolella Käsityökorista kivan satsin näitä Tildan joulu-aiheisia kuvioarkkeja, sekä noita punasävyisiä papeita, joista sitten askartelin sukulaisille ja kavereille ihanaiset joulukortit. Nää olikin ensimmäiset Tilda-askartelut, joita oon koskaan tehny ja pakko olla itseensä vähän tyytyväinen ja todeta, että näistä tuli aikamoisen nättejä :)

Joulun alla valmistelin myös muutamat sukat pakettiin. Tein Tommin siskolle punaiset Eagles Flight -sukat, jotka valmistu ihan just jouluaattona ja siinä kiireessä en sitte enää kerenny ottamaan kuvaa niistä. Sen sijaan vähän aiemmin valmistui sukat meijän rakkaalle kummitytölle Merille, joista kuva tässä:Joulun alla (tai no se tais olla kyllä jo marraskuun alkua) mulle tuli ihan ihka ensimmäinen sukkatilaus! Nimittäin Tommin äidin työkaveri halus tilata itselleen punaiset sukat ja minähän sitten aiempien keskenerästen hommien jälkeen tartuin puikkoihin ja tein sukat valmiiks. Noh, näiden sukkien kohalla tuli vähän vielä lisäviivästystä, koska olin aikasemmin luullu, että sukkien pitää olla muutaman sentin pienemmät, ku mitä teen esimerkiks itelleni. No todellisuudessa niitten pitikin olla pari senttiä pidemmät, ku omat sukkani :D Noh, mutta sukat saatiin loppujen lopuks nopeesti korjattua ja toimitettua uudelle omistajalle. Sukkien mallina oli jälleen kerran tuo paljon suosimani Eagles Flight ja lankana Aloe Veraa ja Jojobaöljyä sisältävä punainen Nalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti