sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Lankaostokset

Kattelin tuossa yks päivä Käsityökorin -sivuja ja huomasin, että siellähän oli käynnissä alennusmyynti! Pakko oli sit tehdä tilaus näistä ihanaisista Dropsin Alpaca -langoista, sekä uusista Tilda kankaista ja kirjoista. Valitettavasti unohdin ottaa kuvan Tilda-tarvikkeista, mutta tässä nyt kuitenkin vielä kuva noista langoista.


Minusta tuo Alpaca on niin ihanan tuntusta lankaa ja tuo värikin on jotain aivan herkullista. Miula tulee usein näitten uusien lankojen kanssa ongelma, ku en ikinä raaski käyttää niitä mihinkä. Näitäki keriä varmaan pyörittelen pari vuotta, kunnes vihdoin saan kulutettua ne joihinkin sukkiin tms. Kuulin kuitenkin, että tästä langasta ei kannata tehdä sukkia, koska kun tuo on niin pehmeetä, ni voip olla, jotta tulee melko pian reikä kantapäähän.

Kävin lauantaina ensimmäistä kertaa Joensuun Metropolissa sijaitsevassa Käsityövakka -liikkeessä, jossa olikin meneillään Kansainvälisen neulontapäivän juhlinta ja sen kunniaksi kaikki langat olivat tarjouksessa -20 %. Hitto vieköön, eihän miun auttanu ku ottaa mukaani useempi kerä lankaa (tosin todellisuudessa ois tehny mieli ottaa vielä useempiki kerä).


Näistä Dropsin Delight -langoista aion tehdä jonkun ihanan huivin. Minusta tuo väri on siis aivan upea ja justiin semmonen minun värinen. Näitä Delight -lankoja olis ollu monessa muussakin kauniissa värissä ja voikin olla, että näitä tulee joku päivä ostettua enemmänkin :)


Lisäksi mukaani tarttui Dropsin Fabelia pari kerää, joista aion tehdä sukat. Näissä Fabeleissakin oli niiiiin paljon mainiota värejä, että meinas ihan valinnanvaikeus tulla!


Aikoinani neuloin kaikki työni ihan perinteisillä muovisilla/metallisilla puikoilla, mutta tuossa reilu vuos sitten siirryin bambu-puikkoihin. Oon nyt kuitenkin huomannu, että se bambu on yllättävän pehmeetä materiaalia ja miun puikot onkin taipuneet aika hyvin. Nyt sitten bongasin Käsityövakasta tämmöset KnitPro -puikot, jotka on käsittääkseni tehty koivusta ja sen vuoksi näitten pitäis olla hieman kestävämpiä. Innolla kyllä odotan, että pääsen ottamaan nämä pois paketista ja aloittaa neulomaan sukkia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti