maanantai 28. kesäkuuta 2010

Muumiastiat

Ihmiset keräilee monenlaisia asioita, miula harrastuksena on muumiastioiden satunnainen hamstraaminen. Aina kun näitä astioita tulee tarjoukseen, sitä miettii, että mitäs multa puuttukaan ja sillon olis hyvä olla olemassa joku lista, mistä tarkistaa. Vaan sittenpä keksin ratkasun ja otin näistä astioista kuvat!


Mukeja mulle on kertyny kaikista eniten, elikkä yhteensä näitä on 19 kpl. Tuossa kun noita asettelin riviin, niin tajusin, että multahan puuttuu ihan perusmukeja, kuten Muumimamma, Muumipappa ja Muumipeikko! Ihan ensimmäinen oma muumimuki oli tuo oikeessa alakulmassa oleva Hemuli, jonka sain eräänä jouluna lahjaksi serkultani. Siitä se keräily sitten lähti..että kiitos vaan Kirsi!

Pari vuotta sitten nämä matalan lautaset oli tarjouksessa Carlsonilla ja ajattelin tuolloin, että nää on varmaan jotain vaaanhoja tuotteita, jotka oli sitten kaivettu jostain varastoista esiin, vaan ei. Nämähän oli ihan uusia! Minusta nämä on aivan ihanan kokosia ja näkösiä lautasia, tykkään :)


Jossain vaiheessa aloin keräämään myös näitä syviä lautasia, jotka on ihan äärettömän hyviä esim. jätskin, jukurtin tms. syömisessä. Sopiivat myös tosi hyvin vaikkapa dippikastikkeelle, just sopivan kokosia. Näitä mulle ei oo vielä kovinkaan montaan kertyny, koska en oikee raaski ostaa näitä, ovat sen verran kalliita :/


Työkaveri oli saanut joskus lahjaksi nämä oikealla näkyvät Rakkaus -lusikat, mutta koska hän ei oikein lämmenny muumituotteille, möi hän nämä minulle sopuisaan hintaan :) Nää on kyllä kans ihan huippuhyvän tuntuisia lusikoita, aina käytössä!


Jahas, olipas siinä muuten aikamoinen myyntipuhe muumituotteiden puolesta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti