keskiviikko 25. elokuuta 2010

Elokuun päivityksiä

Nyt on taas jostain syystä jääny kirjottelut vähän vähemmälle, vaikka kuvia ja tarinoita ois ollu paljonkin jaettavana. Mutta aloitettakoon nyt vaikka lankapäivityksellä. Eli lankaa on tullu ostettua ja osa niistä on jo päässy puikoille asti.


Eli tässä yllä Novita Wooleja, jotka ostin siihen tarkoitukseen, että voisin tehdä niistä villanutun armaalle veljenpojalleni. Sillon kun langat ostin, ei vauveli ollu kerenny edes vielä syntyä, mutta nyt pikkumiehellä on jo ikää useampi viikko :) Villanuttu on jo lähes valmis, ainoastaan viimeistelyt puuttuu. Ja kuvaa tulee sitten, kunhan nuttu ja siihen kuuluvat housut ovat edustuskunnossa :)


Nämä Drops Delightit ostin viime lauantaina ja näistä on tulossa jotain ihanaa eräälle synttärisankarille. Enempää en vielä tässä vaiheessa voi paljastaa :P Mutta eikös olekki aivan ihanan värisiä lankoja!

Tulipas muuten pari viikkoa sitten tehtyä aika erinomainen löyty kirpparilta. Joku oli nimittäin laittanu vanhat (vuoden -08 ja -09) Novita -lehdet myyntiin. Normaalistihan nämä lehdet maksaa 6,90 e/kpl, mutta nyt sainkin kahdeksan lehteä yhteensä hintaan 3,50 e! Elikkä aivan huippulöyty! Nuo lehet näytti vielä semmosilta, että niitä ei oo ees kukaan lukenu, ku sivujakaan ei oltu kunnolla edes käännelty. Ai että, noissa oli kyllä niin paljon ihania ohjeita, että voi olla, jotta joudun sieltä parikin neuletta tekemään :) myös meijän äiti selaili noita lehtiä ja bongasi sieltä itselleen muutaman villatakin ja slipoverin, jotka voisin hänelle toteuttaa. Aika huippua.


Vaikka takana on kuuma kesä, on sillon tullut tehtyä myös neuleita, kuten aikaisemmin esittelemäni Revontuli -huivi, sekä nämä ihanan kirjavat sukat:


Lanka: Novita Nalle Kukkaketo - Orvokki
Puikot: nro 2,5 Knit Pro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti