keskiviikko 25. elokuuta 2010

Sukkasato 2010!

Jeihh, tätä on taas odotettu koko vuosi! Eli Sukkasato, jossa neulotaan urakalla sukkia ja joka saa miut aina ihan villiks, alkaa taas 1.9.2010 ja kestää kahden kuukauden ajan. Osallistuin tähän viime vuonna ensimmäisen kerran ja silloin sain aikaseks yhdeksän paria sukkia ja yhdet säärystimet, joten tänä vuonna vois koittaa päästä vähintään samaan tulokseen, ellei parempaan ;)

Ennen Sukkasadon alkua, mulla kuitenkin vielä muutama muu neulontaprojekti kesken, joten tarkotuksena olis saada ne nyt viimestään ens viikolla valmiiks ja pois sukkaintoilun tieltä! Mulla onkin jo katottuna muutama uus mukava sukkamalli jo valmiiks ja sormet jo syyhyäis päästä niitä kokeilemaan. Yritän myös kovasti saaha kulutettua vanhoja lankojani pois ja olla ostamatta uusia tilalle...tää tosin voi vähän olla hankalaa, ku kaupoissa on näin syksyn alla niin paljon uusia ihania värejä :D

Mutta niin, reilun viikon päästä sitä sitten taas satoillaan.


PS. Onneks mulla alko maanantaina neljän viikon kesäloma, joten on tiedossa paljon vapaata aikaa neulomiselle :D

1 kommentti:

  1. Moikka! Surffailin Sukkasatoon osallistujien blogeissa ja huomasin, että täältä löytyy tuommoinen ihana sessukka, ihan samaa tyyppiä kuin itsellänikin :)

    Mukavaa sukkasatoilua!

    VastaaPoista