sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Makuuhuoneen uusi seinä

Sillon aikoinaan kun lähemmäs neljä vuotta sitten muutin tähän asuntoon, niin ajattelin, että nyt kun on kerrankin oma kämppä, niin laitetaan sitte kaikki oman näköseks. Suosiossa oli mm. pinkki ja niinpä makkarinkin seinää pääs koristamaan kaunis vaaleanpunainen kukkaköynnös-tapetti:Minusta tuo oli jotenkin just minun tyylistä tapettia ja tykkäsin siitä ihan hirmuisesti. Muut seinäthän meillä tuossa huoneessa on vaaleet, joten yhdellä seinällä tuommonen lällytapetti ei näyttäny niin pahalta. No nyt sitten ku tuossa syksyllä sain tähän kattoni alle tuon miehen, niin tuumattiin sitte ihan yhdessä, että ehkä tuon kyseisen tapetin vois jo päivittää johonkin vähän..hmm..._ei_niin_tyttömäiseen_ :D

Käytiin kattelee tapetteja useammastakin paikasta, mutta mikään ei oikeen tuntunu hyvältä. Kunnes sitten päädyttiin K-Rautaan ja löydettiin sieltä varmaan kaikista kallein tapetti, joka nyt sitten sattumalta miellytti meitä kaikista eniten. Siitä vaan tapetit matkaan ja huone remonttiin. Lopputuloksena tämmönen ihanuus:


Tuo musta kuvio on semmosta pehmeetä samettia, joka kyllä näyttää aika ikävästi keräävän pölyä itteensä..vaan onneks ei oo meillä tuolla huoneessa kovin kirkkaita valoja, joten ei pölytkään näy niin tarkasti :D Nyt kun ollaan saatu tuohon makkariin vielä ruskee päiväpeitto paikalleen, niin kaikki näyttää hyvältä ja just semmoselta, mistä myö molemmat tykätään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti