lauantai 12. tammikuuta 2013

Vuosi vaihtui!

Hyrr, marraskuussa näemmä taas viimeks päivitelly kuulumisia tänne :D joo emminä oo hidas, mutta mitä nyt vähän saamaton aina välillä. Ja nykyään ku mulla on tuo tuommonen puhelin, jolla pääsee kätsästi käymään netissä, ni ei sitte välttämättä tulee enää avattua tätä konetta niin usein. Mutta joo. Vuos tosiaan vaihtu ja minä alotin uuden elämän (niinku varmaan aika moni muukin näin vuodenvaihteessa) :D elikkä meijän firman henkilökuntaetuihin kuuluu mm. ilmainen kuntosali Energyllä, jossa minä oon nyt saanu käytyä jopa jo kahdesti. Sain sieltä ihan kunnon saliohjelman, joten on tosi paljon mielekkäämpää käydä, kun nyt todella tietää mitä kannattaa tehdä. Lisäks oon ruennu vähän kattomaan tarkemmin, jotta mitäkä pistän tuonne nenän alle. Mutta joo, tämmösillä fiiliksillä mennään tällä hetkellä :)

Tuossa joulun alla möin töissä työkavereille aikamoisen satsin neuleita ja sieltä sitte muutama tilas multa parit lapaset lisää, joita sitte innostuksissani tein useammatkin jouluks.


Nämä kaikki lapaset on tehty kaksinkertasesta Novitan Puro-langasta ja naisten koossa. Nää on sen verran nopeita tehä, että mulla on nytkin tekeillä yhet samanlaiset :) Ainiin! Ja sithän meillä oli tuossa joulun alla semmoset joulumyyjäiset, jonne sitten vein käsitöitäni kaupattavaks ja hyvinhän siellä sit sainkin menemään kaikenmoisia tekeleitä :) ja rahaakin tuli ihan kivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti