sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Virkkuukoukun villitsemä

Tuossa muutama viikko sitten tuli mieleen, että voisin viedä serkkutytölle kuteesta virkatun maton uuden kodin kunniaksi. No kaivelin nurkkiani ja löysinkin ihanaa luonnonvalkeeta kudetta ja aloitin virkkaamaan. No ylläripylläri kude loppu just siinä vaiheessa, kun olis ollu about 7 kerrosta virkattava vielä. No sit hätäpäissään kudetta ostamaan ja onnistuinkin löytämään justiinsa saman väristä! Rupesin sit jatkamaan mattoa ja sain kauhukseni huomata, että uus kude olikin paljon paksumpaa ku vanha! Nöyyyyyy! Menetin uskoni ja toivoni koko maton suhteen ja hylkäsin sen nurkkaan. Vähän harmitti, kun mulla ei nyt ollukkaan enää mitään vietävää. No mutta sit onneks muistin, että mullahan on jemmassa syksyllä valmistunut musta matto, joka oli ihan päättelyä vaille valmis tapaus! Jihuuu! Siitäpä siis nappasin nopiasti kuvat ja käärin nättiin pakettiin :)

Kävin tuossa myös viikolla läpi tästä huoneen nurkasta löytyvää pärekoria, johon oon jossain vaiheessa aina jemmaillu keskeneräisiä töitä jne...ja lopulta sitten unohtanu ne sinne :D no nyt tosiaan päätin selvitää tuon rytökasan ja sieltähän löytykin sit jos jonkinmoista tavaraa :D suurimman osan töistä purin kokonaan pois ja osan päätin sitten tehdä valmiiks.


Ensimmäisenä päättelyurakan alle päätyi nämä kaksi sievää pitsiliinaa, jotka olin tehny valmiiks jo pari vuotta sitten, mutta ne olivat vaan jostain syystä jääneet sitten päättelemättä. No vaan nyt on sekin tehty ja liinat pääs koristamaan meidän yöpöytiä :) Nämä tais muuten olla ihan ensimmäiset (ja tällä hetkellä myös ainoat) liinat, mitkä oon koskaan tehny. Jotenkin tykkään näistä kyllä kovasti ja haaveissa oliskin, että jossain vaiheessa saisin tehtyä näitä vielä lisää :)! Mutta tosiaan..inspiraatiota odotellessa taidan tehä kuitenkin vielä villasukkia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti