tiistai 6. heinäkuuta 2010

Tildaa ja sukkaa, sekä haasteita kuvaajalle.

Ostin tosiaan pari viikkoa sitten Joensuun Käsityövakasta kauniin väristä Fabel-lankaa, josta päätin tehdä Olga -sukat. Sukat onnistuivat ihan täydellisesti ja kiitos myös huippuhyville uusille KnitPro -puikoilleni :) Oon ihan rakastunu näihin uusiin hankintoihini (lankoihin sekä puikkoihin).

Päätin sitten lähteä kuvailemaan sukkia tuonne kauniiseen auringonpaisteeseen, mutta sitten huomasinkin erään haasteellisen tekijän operaatiossani. Nimittäin se oli tuo meijän Armi Kettunen. Eihän siitä kuvauksesta meinannu tulla mitään, kun koiraa kiinnosti sukat yhtä paljon kuin kukat mehiläisiä.


Ensimmäisestä kuvausyrityksestä viisastuneena pistinkin sukat jalkaani, jolloin sain napattua huomattavasti helpommin kuvan :)


Tein viime viikolla myös Tildan kevät -ideavihkosessa olleen ison enkelin. Taino pienin muutoksin, sillä tälle neitokaiselle ei tullut siipiä, eikä huivi päähän. Oli kuitenkin oikein ihana tehä pitkästä aikaa Tildaa ja saada aikaan jotain uutta ja ihanata. Pakko muuten mainita, että noissa lappuhaalareissa oli kyllä tekemistä ja oonkin ylpeä itestäni, että sain ne onnistumaan noinkin hienosti :)

Tässä kuvastilanteessa huomasin myös, että Armi oli vähä turhan innokas tutustumaan tähän neitokaiseen ja meinasipa Tildalta hävitä koko pää koiran suuhun, vaan onneksi sain pelastettua tilanteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti