sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Lisää lankaa!

Ei hitsit mie olen ihan mahoton näitten lankojeni kanssa! Edellisessä postauksessa muistaakseni vannotin, että en osta lisää lankaa, ennen ku osa vanhoista on käytetty pois. Mutta niin. Eipä kauaa sekään lupaus kestäny:Kävin tuossa viime viikolla Citymarketissa, jossa oli yllättäen taas langat vähän tarjouksessa :D Nuo punaset Rose Mohairit ostin tosin jo aiemmin Prismasta, jossa ne oli -30%. Ostin tuota Rustika-lankaa neljä kerää ja tarkotuksena olis, että tekisin siitä itelleni semmosen tuubi-huivin. Ystäväni Laura oli tehny tuosta samasta langasta jo aiemmin ihanan ruskeemustan huivin, johon ihastuin ihan täysillä. Sit samalla reissulla sorruin ostamaan vielä lisää tuota Mohairia, koska se oli tarjouksessa 1 e/kerä!! Ihan käsittämättömän edullista. Laskeskelin, että tuosta viidestä kerästä sais jo helposti villatakin, jolle tulis siis hintaa ainoastaan 5 e :D Ymmärtänette varmaan, että miks en voinu vaan kävellä sen lankahyllyn ohi!

Samaan syssyyn voinen esitellä pari neuletta, jotka oon saanu jo aikaa sitten valmiiks, mutta kuvan ottaminen on vaan jostain syystä jääny tekemättä. Eli tuossa syksyllä alottelin tekemään meidän äitille neuletunikaa tällä ohjeella. No tunikahan valmistu, mutta ei se kyllä ihan täysin vastannu mielikuvaa ja kaikkia odotuksia.Koko: L (tuli turhan iso)
Lanka: 7 Veljestä ruskea

Lisäksi tuossa viime syksyn puolella tuli tehtyä äiskälle pipo, joka kuitenkin loppujen lopuks pääty minun päähäni. Tykkään tuosta myssyn mallista kovasti ja lankakin oli oikein jees. Harmi vaan, kun tähän kuvaan ei saanu nyt oikeen kunnolla näkyviin tuossa pipossa olevia "kraaterin aukkoja"...Malli: Kopernikus
Lanka: Rose Mohair Lux

Ensimmäinen neuletyö tän vuoden puolella oli ihan perussukat isän veljelle. En oo pitkään aikaan neulonu mitään ihan vaan omasta päästäni, vaan kaikkeen on ollu valmis ohje, jonka mukaan on ollu helppo katsoo silmukkamäärä, kavennukset jne. Nyt kuitenkin päätin testata ihan tämmöstä omaa perusmallia ja pakko todeta, että näistähän tuli hienot! Oli jopa sukkien saajakin kovasti tykännyt ja sehän tässä onkin se paras kiitos :)


Malli: Ihan vaan omasta päästä
Lanka: Seitsemän Veljestä vihreä
Koko: Mies

2 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta blogiisi ja vietin mukavan, vähän kateelisen hetken ihaillessani käsitöitäsi;)
  Aivan mielettömän taitava käsityöihminen olet!!
  Tintti

  VastaaPoista
 2. Blogisi tuli jostain vastaan ja täytyi kommentoida tuota tunikaa. Itsekin tein juuri samalla ohjeella tunikan ja ihan samat on ajatukset siitä: "ei ihan vastannut odotuksia ja mielikivia". Lehdessä se näytti paljon hienommalta :)
  Kivan näkösiä neuleita sinulla muutkin, sain taas paljon uusia ideoita :)

  VastaaPoista