keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Lankahamsteri

Voi hyvät hyssykät, kun viime päivityksestä on oikeesti jo niin paljon aikaa, että piti ihan rueta miettimään, jotta mitäs kaikkee tässä onkaan kerenny jo tapahtua. No joulu kerkes jo menemään, samoin vuosi vaihtumaan...ja monta uutta käsityöprojektia sai taas alkunsa :) mutta esittelisinkö nyt tässä ensinnä vähä hankintojani:


 Eli tuli tuossa jo viime syksyn puolella Prisman kirjaosastolla vastaan tuo Suloisimmat Sukat -kirja, jossa oli siis aivan ihania pitsisukkien ohjeita. Osa niistä näytti todella vaikeilta ja aikaa vieviltä, mutta oli siellä onneks myös ohjeita hieman helpompiinkin sukkiin! Tässä muutama esimerkki sukista:


Lisäksi onnistuin yks kerta löytämään kirpparilta tuon Tilda -kirjan, joka vaikutti ihan täysin uudelta - sivuja ei oltu edes vielä käännelty. Hintaa tälle kirjalle oli laitettu 4,50e! Kaikista eniten tuossa kirjassa houkuttaa tuo ihana torkkupeitto, joka näyttää ihan älyttömän työläältä. Saas nähä, että jaksankohan joskus alottaa tuon :D


Oon mukana myös Juju-kerhossa, jossa tulee aina kuukaudenkirja, jonka mie meinaan unohtaa lähes aina perua. No nyt kävi sit justiinsa niin, että miun peruminen ei menny perille ja postiluukusta tipahti tuommonen Neulonta Päiväkirja. Selailin sitä jonkun aikaa ja päätin, että täähä onkii ihan hyvä kirja! Eli siihen vaan sitte kaikki neuleprojektit ylös (tosin saman asian ajaa periaatteessa tää blogikin). No sain aikoinani houkuteltua myös Tommin äitin mukaan tuohon Juju-kerhoon ja palkkioks mie sain tuommoset Puistomuumi-lakanat (aivan ihanat!).


  

Sittenpä voisinkin kertoa hieman taas miun lankahankinnoista..vaikka lupasin kyllä itelleni, että aloitan tän vuoden kuluttamalla vanhaa lankavarastoa pois. No mutta enhän mie voinu kuitenkaan tehä niin, koska Citymarketissa oli paljon eri Novitan lankoja alennuksessa ja tottakait minun piti käyttää tää tarjous hyväkseni! Matkaan tarttu ensimmäisenä päivänä neljä kerää harmaata Mohairia, kerä Ticoticoa ja yks kerä tuommosta punasta Tempoa (tein tuosta samasta langasta tuubihuivin, johon tämäkin kerä uppos ja siitä tuleekin päivitys vähän myöhemmin). Toisena päivänä ostin 8 kerää mustaa Mohairia ja kaks kerää ruskeeta Nallea. Mulla ei oo vielä minkäänlaista havaintoa, että mitä teen näillä kaikilla langoilla...kunhan vaan ostin! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti