maanantai 2. tammikuuta 2012

Vetskarikukkasia!

Sain muutava vuosi sitten Lauralta lahjaks itsetehdyn vetskarikukan ja sillon jo arvelin, että pakko minunkin kokeilla tehä niitä! No jotenkin oon aina ajatellu, että ei minulla riitä mielikuvitus tekemään semmosia, vaan tarviin selkeet ohjeet siihen, että mitenkä tuota oikeen taivutellaan jne. Eilenpä siinä sitten muistin, että iskallahan on muuten jossain jemmassa kuumaliimapyssy, jota voisin hyödyntää näitä tehdessä ja niinpäs minä ryhdyinkin tuumasta toimeen.

Nämä vetskarit löysin kesällä kirpparilta ja hintaa näillä oli vaan 2 e/ 6 kpl, eli aika edullisesti lähtivät :) ja muutenkin kyllä tykkään, kun näissä on vähän tämmösiä retrohenkisiä värejä. Niin ja tärkeintä minusta on just se, että nämä on kierrätystavaraa, eikä suoraan kaupasta ostettuja uusia vetoketjuja. Osa napeista on myös sekalaisia jämänappeja, jotka löytyi aikoinaan äidin ompelulaatikon kätköistä. Minusta näitä kukkia oli ihan älyttömän ihana tehdä ja jokaisen kohdalla sain vaan lisää ideoita siitä, että mitä kaikkee näihin vois liittää..muovisia eläimiä, suklaamunista tulleita pikkuesineitä, harsoa jne. Niin ja tuossa myös tuli huomattua, että tuota vetskaria voi oikeesti taivutella vaikka mitenpäin ja luoda aina vaan vähän erilaisemman näkösiä kukkia. Pakko pitää jatkossa silmät auki kirpparilla ja bongailla vetoketjuja ja muuta pientä sälää, jota näihin vois käyttää :)


Oma suosikkini näistä kukista on ehkä tuo vasemmassa alanurkassa näkyvä valkonen kukka, sekä sen vieressä oleva ruskea. Ja nepä olikin juur ne, jotka jätin itselleni jemmaan :)

Viime kuussa piti yrittää keksiä työpaikan Katoille jotkut hauskat joululahjat ja niinpä vähän kopioin idean Pientä Kivaa -blogista, jossa tytöt oli tehny ostoskassin tuparilahjaks. Niinpä minäkin sitten ostin kangastussit ja perus kangaskassit, joihin sitten kirjottelin ostoslistat :) Aika kivat tuli kyllä näistäkin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti