maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuosi siihen meni, mutta tulipahan valmista!

Jotkut työt näemmä vaatii vähän pidemmän ajan valmistuakseen ja se tuli todettua tämänkin tilkkupeiton kohdalla. Ohje on Garnstudion sivuilta ja lankana käytin Dropsin Delight -lankaa useissa eri sävyissä. Ohjeessa oli, että tähän menisi lankaa ainoastaan joku 8 kerää, mutta voin kertoa, että tulipahan tuota haettua varmaan reilusti kaksinkertainen määrä keriä. En tiiä teinkö jotain väärin, mutta tuota lankaa uppos tuohon ihan järjettömän paljon :D niin ja kooltaan tuo on suunnilleen samaa kaliberia, ku mikä ohjeessakin oli.

Alotin tekemään tätä joulukuussa 2010 ja oikeestaan sain tämän valmiiks jo joskus alkukesästä, mutta sit noihin reunoihin käyttämäni Fabelin ruskee lanka päätti loppua kesken lankakaupasta ja en saanu tehtyä tuohon sitä ulointa kerrosta. No sen takia koko työ jäi sitte odottelemaan parempia aikoja. Tuossa muutama viikko sitten kaivelin tämän uudestaan sieltä kaapin perukoilta ja totesin, että eihän tähän välttämättä enää mitään erillisiä reunuksia tarvii ja jos tarvii, ni saahan sen lisättyä siihen myöhemminkin! Niinpä sitten eilen viimein päättelin tästä viimeset langanpäät ja silitin tän kuosiinsa. Ja kun ulkonakin oli kerrankin jopa ihan valoisaa, niin pääsin kuvailemaan tätä kirpakkaan -12 asteen pakkaseen :)







Tykkään tästä peitosta kyllä hirmuisen paljon ja etenkin nää värit on miun mieleen. Tätä oli myös todella mukava tehdä ja haaveissa siintääkin jo uus virkattu peitto ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti