keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kuteita!

Käytiin tuossa reilu viikko sitten tytsyjen kans vähä kudeostoksilla. Matkaan lähtikin melkonen säkki taas ostoksia :D ajatuksissa oli, että kokeilisin tehdä pieniä koreja ja ehkäpä sitten myös uuden maton. No heti samana iltana piti jo päästä kerimään tuota kudetta ja saamaan kori alulle...nooo, sehän valmistukin sit jo yllättäen jo yhdessä illassa!Minusta tästä korista tuli oikein näpsäkkä! Yllätyin kyllä kovasti siitä, että miten paljon tuohon oikeesti saa tuota kudetta menemään. Luulin nimittäin, että saisin tehtyä tuosta mustasta parikin erilaista koria aikaseks, mutta hyvä kun riitti ees tuohon yhteen! Vaikka toisaalta...tuo on kyllä kuitenkin suht iso, eli pieniä koreja siitä oliskin hyvin voinu tulla se muutama. No tuosta vihreestä oli kyllä tarkotus tehä sit pikkusen pienempiä koreja. Ja sit jos niihin kokeilis vaikka tehdä semmoset kahvat.


Oranssista kuteesta tein Tähtimaton tämän Kangasaitan ohjeen mukaisesti. Nyt kun näitä mattoja on tullu tehtyä jo muutama, niin jotenkin tuntu, että tämä valmistu ihan älyttömän nopeesti ja helposti. Itseasiassa tein tätä aina Suomen MM-pelejä katellessa ja sikspä nimesinkin tän mielessäni Kotikisat 2012 -matoksi :D


Aikasemmin tekemäni violetti matto oli ihan liian iso tuonne minun vessaan, mutta tämä oli justiinsa passeli! Tykkään :)!

2 kommenttia:

  1. Just viime yönä kattelin tuota mm. mattoa, kun ei meinannut töissä pysyä muuten hereillä. Se on tosi kaunis! Meilläkin on vessassa virkattu matto, Juhannusruusu. Minkä kokoisella koukulla virkkaat kudetta? Mulla tulee jopa miniontelokuteesta "peltiä", kun virkkaan 8mm koukulla. Tarttis varmaan kokeilla 10mm...

    VastaaPoista
  2. Joo käytän tosiaan tuohon virkkaamiseen 9mm koukkua. Ensimmäinen matto jota yritin tehdä, niin siinä se kude oli niin hillittömän paksua, että siitä tuli kyllä tosiaan ihan semmosta kunnon peltiä. Ei ollu yhtään hyvä. Sit kun otin vähän tuommosta ohkasempaa kudetta, niin heti alko onnistumaan!

    VastaaPoista