lauantai 22. elokuuta 2009

Operaatio Vauvan asu - osa 1.

Serkkupoika on tuossa lokakuun lopussa saamassa lapsen tyttökaverinsa kanssa, joten halusin jotenkin muistaa tätä uutta sukulaista ja päätin neuloa hälle jotain lämmikettä talven varalle. Mallin nuttuun, housuihin, hilkkaan ja sukkiin löysin täältä. Minusta nuo näyttää tuon vauvan päällä niin ihanilta, joten toivon, että lahjan saajatkin ovat samaa mieltä :). Innostuin tästä niin paljon, että läksin vielä myöhään eilen illalla metsästämään tähän sopivia lankoja. Anttilan valikoimissa oli tuota Novita Wool -lankaa, josta oon jo yhden vauvan asun tehnyt, joten langan valinta oli helppo juttu...toisin kuin värin valinta. Pitkään siellä lankahyllyllä pohdin, että ottasinko jotain lällyä vaaleenpunasta, violettia, keltasta..mutta onneks sitten lopulta päädyin tähän luonnonvalkoseen :)Eilen illalla jo aloin neulomaan tuota nuttua ja monen vastoinkäymisen jälkeen työssä on päästy tähän asti:Tuosta ohjeen kuvista ei kunnolla näkyny tuota nutun alaosaa, joten meni hetken aikaa miettiessä, että minkälainen tuosta helmasta oikeen pitäis tulla. Ilmeisestikin tämmönen aaltoileva. Tuohon keskelle olis pitäny tulla semmonen nyppy, mutta koska en oo koskaan ennen semmosta tehty, ei siitä tullu ihan selvää nyppyä vaan ainoastaan tuommonen kohouma :( en kyllä oikeen vieläkä tajua, että miten se olis pitäny tehä, että siitä olis saanu ihan semmosen kunnon pollukan...nyt tässä vähän mietinkin, että pitäsköhän purkaa tuo työ tuonne asti ja tehä nuo nypykät uudestaan, vaan välttäiskö se tuommosena. Koska ei se oo hassumpi tuolleenkaan. Mietityttää.

Tässä lopuks vielä kuvatus aiemmin keskeneräisinä olleista töppösistä. Nyt nekin on siis saatu valmiiks ja nyt vaan innolla odotellaan Sukkasadon alkua :P tekis mieli päästä jo sukkia vääntämään!2 kommenttia:

  1. Nonih, täällä ollaan! Ei se vauva tai sen äiti tiiä et mimmonen nyppylä siinä pitäis olla. Miusta tuo näyttää hirmu hyvältä noin! Tuo aaltoileva reuna on ainaskin ihana!

    VastaaPoista
  2. Hehh, no minäki päätin, että hitto ihan sama minkälainen kohouma tai nyppylä siinä on, ihan hyvä se on tuolleensa :) korjailen vaikka sitte lopuks sitä vähäse.

    VastaaPoista