perjantai 28. elokuuta 2009

Neon Twirls

En juurikaan osaa käyttää koruja arkikäytössä ja juhlatilanteissakin vaan harvoin. Tähän on ehkä syynä se, että miun vaatetus ja muu olemus ei oo ehkä valmis mihinkään semmosiin "naisellisiin" riipuksiin ja korvakoruihin. Yleensähän mulla on korvissakin samat korvikset vuodesta toiseen ja kaulassa sama 15-vuotiaasta saakka riippunut rippiristi. Siinä on miun arkikorut. Mutta nyt muutama päivä sitten miun koruvarustelu sai lisäystä. Mulla on nimittäin yks hirrmusen mukava työkaveri, joka tekee erilaisia kaula-, ranne- jne. koruja. Hänpäs olikin sitte tehty rannekorun, johon minä sitte ihastuin ihan kympillä. Korussa on justiinsa ihan miun tyylisit värit ja se on semmonen, mitä voin pitää sekä arjessa, että juhlassa. Tykkään kyllä ihan kauhian kovasti tästä :)

Mikäli muitakin kiinnostaa hankkia itselleen joku kaunis koru näin syksyä ja talvea odotellessa, niin suosittelen tutustumaan Helmimogulin pajaan.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin blogiisi Sukkasadon Heinäladon kautta ja huomasin, että olet Joensuusta. En tiedä, oletko jo käynyt meidän neuletapaamisissa, mutta tervetuloa sinne!
    Täältä löytyy syksyn tapaamisajat:
    http://groups.yahoo.com/joensuun_kasityotapaamiset

    VastaaPoista
  2. Ooh, kiitos kutsusta. Pitää katsoa, josko sitä jossain välissä vaikka ihan uskaltautuisi paikalle :)

    VastaaPoista