sunnuntai 16. elokuuta 2009

Ihanat töppöset

Löysin tuossa taannoin Garnstudion -sivuilta ihanan sukkaohjeen, jota oli sitten pakko päästä heti testaamaan. En ollukkaan pitkiin aikoihin tehny mitään kirjoneuletta, joten meni taas hetki vähän totutellessa ja miettiessä, että miten sais kätevästi katottua sekä neuleohjetta, että telkkaria samaan aikaan. No loppuajasta se sitte alko onnistumaan, ku alko jo vähitellen muistaa mallikuvion. Taisin käyttää näihin sukkiin vähän liian paksua lankaa, jonka takia niistä tuli aikamoiset pökkelöt, mutta ehkä ne siitä pehmenee kuhan käyttää vähän aikaa. Malli oli miusta tosi nätti ja väritkin sointuvat hyvin yhteen, joten näitä oli kiva työstää.

Kun olin saanu nuo kirjosukat valmiiks, kaipas kädet jo jotain uutta neulomista. Löysin arkistoistani Pitsisukan -ohjeen, jonka olin aikoinani bongannu jostain vanhasta Suuri Käsityö -lehdestä. Sitä ennen olin nähny näitä sukkia jo monet parit kirpputorilla ja toivoinkin, että jostain vielä löytäsin niitten ohjeen. Näitä pitsisukkia on tosi mukava ja helppo neuloo, joten samalla voipi vaikka katsoo telkkaria :)Olin tosi tyytyväinen noihin vaaleenpunaisiin Nalle -langasta tehtyihin töppösiin, joten heti perään puikoille pääs vielä toisetkin samanlaiset sukat, joissa värinä luonnonvalkoinen.


5 kommenttia:

  1. Hippasen kaunista olet saanut aikaiseksi, varsinkin noi villasukat. Taidan liittyä lukijaksi jos sitä kautta innostuis itsekin :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) ja samalla saat muuten ollakin ensimmäinen lukijani. Onnea siitä! :)

    VastaaPoista
  3. Heh, kiitoksia :) nyt kun Sukkasato parin päivän päästä alkaa, niin pitää rueta ihan uralla tehtailemaan noita sukkia :)

    VastaaPoista