sunnuntai 16. elokuuta 2009

Tildamaista

Oon jo pitkän aikaa halunnu ostaa itelleni jotain ihan aitoja Tilda -kankaita, mutta sitten en oo viittiny, koska en tiiä mihin niitä sitten raaskisin pistää. No mutta arvelinpa nyt sitte kuitenki rohkaista mieleni ja tilasin Käsityökorista itelleni kolmea eri kangasta sekä jalustoja ja kruunuja. Nuo kankaat on kyllä niin ihania, että pakkohan niitä on tilata vielä lisääkin!





Viikko sitten vietettiin kaverini Tanjan ja Jonen kihlajaisia, joille vein lahjaksi Pentikistä ostetun piirakkavuoan, patakintaan ja servettejä. Kortiksi löysin ihanan Iderin Kettu ja Karhunen kortin, joka sopi ihan täydellisesti tähän kihlajais -teemaan. Lisäks halusin tehdä mukaan jotain tildamaista, jolloin myös tämä keltainen sydän löysi tiensä lahjakassiin.



Koska tämä on nyt ensimmäinen Tilda postaus tässä uudessa blogissa, halusin esitellä tässä vielä joitakin aiemmin tekemiäni Tildoja. Eli tässä kaksi Tilda-neitokaista uusilla jalustoillaan (jotka oli muuten yllättävän vaikeita asentaa nukkejen sisään):



Lisäksi kaksi tekemääni lammasta, joista tykkään ihan hirrmuisesti :) pitäis vielä jostain haalia lisää sopivan värisiä froteepyyhkeitä, jotta pääsis tekemään uusia lampaita näille kavereiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti