lauantai 5. syyskuuta 2009

Operaatio Vauvan asu - osa 2.

Noniihh, nyt on tämä sukulaisvauvan asukin jo edenny seuraavaan vaiheeseen. Eli nuttu on nyt siinä mielessä valmis, että siitä puuttuu enää napit. En oo vielä osannu päättää, että minkälaiset napit tähän ottasin..tai lähinnä varmaan väri mietityttää. Toisaalta olis kiva jos tässä olis vaikka jotkut vaaleenpunaset, ni sais vähän väriä, mutta toisaalta myös jotkut perinteisen ruskeet tai mustat vois olla hyvät. Noh, onneks vauvan syntymään on vielä tovi aikaa, niin kerkeen rauhassa miettiä :)




Sain tuon nutun valmiiks joskus tuossa viikko sitten ja heti perään alotinkin tekemään housuja. Niitten kanssa oli hieman vaikeuksia, koska en osannu tulkita ohjetta taaskaan oikeen, joten purkamis ja kerimis -operaatio tuli tutuks. Nyt housut on kuitenki saatu siihen jamaan, että niistä puuttuu enää toinen olkain ja napit. Ja sit tietty pitää vielä ommella tuo haarasauma kiinni.



Kohta on siis pöksytkin valmiina ja sitten edessä olis enää sukat ja hilkka. Ootan innolla, että pääsen tekemään sitä myssyä, koska se ainaki kuvissa näyttää niin suloselta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti