torstai 17. syyskuuta 2009

Oma piha

Viime sunnuntaina pyysin äitin ja iskan avukseni tekemään kukkapenkkiä meijän pihalle. Itellänihän kun ei ollu minkäänlaista havaintoa kukista, lannoitteista..ei niinku mistään. Ensimmäiseks piti kaivaa parista vanhasta kukkapenkistä kukat irti ja heittää niistä turhat menemään. Sitten alettiinkin muodostaa kivistä sopivan kokosta kukkapenkkiä, johon sitten mätettiin multaa, kalkkia ja lannotetta.



Iska toi meille peräkärrillisen multaa, mutta koska kaikki se multa ei mahtunukkaan tuohon yhteen kukkapenkkiin, päätettiin tehä pihan perälle aidan varteen toinen penkki. Siihen ajateltiin keväällä istuttaa ruusu, joka sitten nousee nätisti aitaa pitkin ylöspäin.



Tässä muuten vielä todistusaineistoa siitä, että olin jopa itekki tekemässä jotain, enkä ainoastaan vierestä kahtomassa :D



Nythän tää kukkapenkki vielä näytä oikeen miltään, kun siinä ei oo mitään kukkia, mutta ens keväänä ja kesänä se tulee näyttämään hienolta! Tuohon penkkiin pitää vielä tehä noilla kivillä semmosia lokeroita, joilla saapi sitten eroteltua kukat toisistaan.




3 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä! Nyt miekin uskon että sie oot ollut kans töissä :)

    VastaaPoista
  2. Hah! Joo mie ku oonki niin innokas viherpeukalo ;)

    VastaaPoista