sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Sunnuntai

Huomenia! Heräilin vasta tuossa noin tunti sitten ja nyt oon ehtiny jo tekemään vaikka mitä. Ensimmäisenä mieleen muistu, että en oo vieläkään muistanu blogata uusimpia sukkiani Sukkasadon Heinälatoon, joten astelinpa samantien kuvailemaan sukkia pihamaalle. Sukkasadossa lasketaan neulottujen sukkien saldo aina viikottain ja halusinkin, että myös nämä minun sukat kerkeis vielä tän kuluneen viikon laskentaan ja näin ollen saattaisin jopa saada jotain aikaseks joka viikko :). Mutta pidemmittä puheitta, tässä uusimmat sukat:Mallina on Ullan Harmaata Graniittia -sukat, joissa käytin lankana Novitan Nallea. Oli jännä huomata miten yksinkertaisesta neuleesta nuo sukat koostu, vaikka päälle päin ne näyttikin paljon haasteellisimmilta :) Mutta mukavat oli neuloa! Eilen miun käsiä vaivas joku ihmeellinen tekemättömyyden puute ja heti piti kaivaa taas puikot ja langat esiin ja rueta neuloa väkeltämään uusia sukkia, joista ensimmäinen on jo terää vaille valmis. Pian siis taas luvassa uusia sukkapäivityksiä :)

Viime keskiviikosta lähtien oon ollu mukana työnseisauksessa, joten mulla on tässä ollu useempi vapaapäivä ja oon voinu samalla viettää vähän niinku syyslomaa. Suurimman osan ajasta olin ihan vaan kotosalla ja tein kaikenlaisia käsitöitä ja rästiin jääneitä kotihommia. Myös muutamat elokuvatkin tuli katottua. No torstaina arvelin uppoutua taas tähän Tilda-maailmaan ja tehdä uusista Kasperiinan kankaista jotain ihanaa. Tämmöistä sain aikaseks:

Miusta tuo mekkokangas on vaan niin nättiä ja sikspä multa löytyy sitä varmaan neljässä eri värissä :D Päätin myös ekaa kertaa tehdä Tildalle ruskeat hiukset ja mielestäni noista tuli ihanat! Ajattelin ehkä tuunata tätä vielä vähäsen ja tehdä tälle kaulakorun ja laittaa kruunun päähän. Mulla on myös isot siivet odottamassa, mutta mietin vielä, että laittasinko niitä ollenkaan...saa nähdä!

Sillon kun muutettiin tähän meijän rivitaloasuntoon, meijän takapihalla törötti vielä parin kuukauden ajan edellisen asukkaan leikkimökki. Toukokuussa mökki sitten lähti ja jäljelle jäi nurmikoton alue. Meillä on ollu suunnitteilla, että tehtäis siihen kohalle iso kukkapenkki, mutta jostain syystä sen tekeminen on viivästyny tänne saakka. No eilen meijän iska kuljetti meille peräkärrillisen multaa, joka sitten roijattiin takapihalle muovien päälle. Tänään edessä olis sitten kivien asettelu ja mullan siirtäminen paikalleen, sekä ilmeisesti muutaman kukkasen istutusta. Miun oli pakko pyytää meijän äitsykkä apulaiseks, koska eihän miula itelläni oo minkäänlaista kokemusta tai havaintoa kukkapenkin tekemisestä :D Tässä vielä kuvaa viime talvelta, kun kyseisellä paikalla oli vielä leikkimökki:


Sekä kuvaa tämän hetkisestä tilanteesta:Kyllä tästä vielä kukkapenkki saadaan, joten päivityksiä on vielä luvassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti