maanantai 28. syyskuuta 2009

Sairaspäivän päivityksiä

Viime viikolla mulla alko olemaan kurkku kipeenä ja olo muutenkin melko voimattomana. Perjantaina läksin sitte kesken työpäivän terkkarille, jossa selvis, että mulla oli vähäsen kuumettakin. Viikonlopun ajan sitten koitin parannella itteäni, mutta sit eilen sunnuntaina mulla alko taas koskea kurkkuun ja nenä tukkiintua :( tänään aamusella olis sitten ollu töihin meno, mutta olo oli edelleen hirmuisen kurja ja lääkärillehän sitä oli taas lähettävä, jossa kuumetta todettiin olevan vähä enemmän ku edellisellä kerralla. Tässä oonkin nyt sitte tämän päivän pötkötelly sohvalla ja koittanu huilailla parhaani mukaan. Sen verran tänään kuitenkin "urheilin", että kävin hakemassa postit pihan toiselta puolelta ja viemässä roskat.

Reilu viikko sitten liityin Juju-kirjakerhoon, jossa liittymisetuna sai kaks kirjaa hintaan 1 e/kpl, sekä Novitan neulekassin + läjän bambu-puikkoja. No tänään nuo tilaamani kirjat sitten vihon viimein saapuivat ja niistä olinkin hyvin onnellinen :)

Eli kirjat on nimeltään Tildan talossa ja Suloiset sukat. Mulla on tässä jo pitemmän aikaa ollu kirjastosta lainassa tuo Tilda -kirja, enkä oo raaskinu sitä vielä palauttaa, koska en oo saanu aikaseks kopioitua parhaimpia ohjeita talteen. Vaan nytpä ongelma on siis ratkaisu oman kirjan muodossa :). Selailin äsken tuota sukkakirjaa ja totesin, että siinä on kyllä monia kauniita sukkamalleja, joita täytyy ehkä päästä jo kohta kokeilemaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti