lauantai 19. syyskuuta 2009

Joensuun Kontti

Joensuussa on Punaisen Ristin ylläpitämä Kontti-kierrätystavaratalo, joka toimii kirpputorin tyyppisesti. Sinne voi ihmiset lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa, jolle ei itsellään enää ole käyttöä ja Kontti sitten myy ne eteenpäin ja käyttää rahat hyviin kohteisiin. No nyt 17. - 19.9. oli jälleen Nälkäpäivä-keräys, jonka myötä Kontissakin oli tarjouksia. Kaikki astiat, kodintekstiilit ja kirjat oli -50%. En ollu aikasemmin vielä käynykkään tuossa Kontissa niiden muuton jälkeen, jotenpa eilen päätin tarjousten houkuttelemana käydä vähän tutustumassa heidän tarjontaan. Pakko kyllä myöntää, että tarjonta oli suurta, mutta tähän hätään en löytäny muuta kuin nämä:



Eli löysin kaks hyväkuntosta Marimekon T-paitaa, joista toinen makso 10 e ja toinen (josta oli kainalosta sauma ratkennu) 6 e. Aika edullista kyllä! Lisäks mukaan lähti kaks jotain hittimusaa sisältävää cd:tä 1 ja 2 euron hintaan.



Kontissa oli myös erillinen "Käsityö-osasto", jossa oli erilaisia palakankaita, nappeja, vetoketjuja, lankoja jne. No lankojen seasta löysin kaks kerää jotain tämmöstä vaaleeta neulelankaa, josta en oo siis koskaan kuullukkaan. Langat vaikutti kuitenkin niin ihanilta ja pehmosilta, että pakkohan ne oli ottaa mukaan...ja kun hintakin oli vaan 1,5 e/2 kerää!


Jotenkin tuosta ostosreissusta jäi hyvä mieli, koska ties kuitenkin laittavansa rahojaan johonkin hyvään ja kaiken kruunas kassan vieressä ollut Nälkäpäivä-keräyksen lipas, johon sujautin sopivan määrän rahaa :). Viikon hyvä työ on tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti