lauantai 5. syyskuuta 2009

Ristiäislahja

Tommin siskopuoli sai noin kuukaus sitten pienen suloisen poikavauvan, jolla on huomenissa ristiäiset. Koska juhlat on Helsingissä asti, päätettiin myö jättää ne väliin, mutta ajateltiin kuitenkin muistaa tätä uutta ihmistä ja hänen vanhempiaan pienellä lahjalla. Eli ensimmäisenä tein vauvelille kypärämyssyn Novita Woolista, jonka vyötteestä löytyi tämän mainio myssykän ohje.



Oon kerrna aikasemmin tehny myssyn tällä samalla ohjeella, mutta en enää ollu ihan varma, mihinkä kohtaan nuo solmimisnauhat kiinnitetään. Siispä päätin pyytää avuksi Läppä-herran, jonka urhealla avustuksella oikea narujen kiinnityskohta löytyi.



Koska Sukkasato alkoi tiistaina, päätin korkata saldoni ja neuloa myssykän kaveriksi pienet töppöset. Pakko myöntää, että en oo koskaan tehny näin pieniä sukkia ja sikspä vähä epäilyttääkin, että näinköhän ne mahtuu pikku-miehen jalkoihin (nyt ei voinu ees Läppä-Herra auttaa, koska hältä ei oikeen löydy noita jalkateriä). Ohjeen näihin sukkiin nappasin Marttojen sivuilta ja lankana käytin jälleen Novita Woolia.



Viikko sitten tuli hankittua Kettunen ja Karhunen -tauluja, joista yhen ajattelin antaa tälle uudelle tulokkaalle. Tauluun voi itse kirjata vauvan nimen, syntymäajan jne. Kaiken kaikkiaan minusta tuo lahja on nyt melko hyvä :)



Ps. Kerrottakoon vielä, että pikku-miehen nimeks tulee Rene <3

2 kommenttia:

  1. Läppä-Herra <3

    Ja söpöt sukat ja myssy myös!

    VastaaPoista
  2. Heh, joo Läppä on Tommin vanha unikaveri ja hällä on ikääkin jo enemmän ku miula!

    VastaaPoista